Δωμάτια

Δωμάτια

King Studio

Το studio αυτό αποτελείται από έναν ενιαίο, άνετο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα σε ενιαίο χώρο. Διαθέτει ένα King Size κρεβάτι καθώς και έναν γωνιακό πέτρινο καναπέ.

Πληροφορίες

Prices start at: 93 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες

Standard Double Studio

Το studio αυτό αποτελείται από έναν ενιαίο, άνετο χώρο, μικρό κουζινάκι με βασικό εξοπλισμό και μπάνιο με ντουζιέρα. Μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα.

Πληροφορίες

Prices start at: 78 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες

Superior Studio

Το studio αυτό αποτελείται από έναν ενιαίο, άνετο χώρο, μικρό κουζινάκι με βασικό εξοπλισμό και μπάνιο με ντουζιέρα και μπορεί να φιλοξενήσει δύο εως τρία άτομα σε ενιαίο χώρο.

Πληροφορίες

Prices start at: 89 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες

The Tower Studio

Αν θέλετε να κάνετε την διαμονή σας μία ξεχωριστή εμπειρία, τότε ο Πύργος είναι το δωμάτιο που ψάχνετε. Ο Πύργος ήταν μία απόπειρα υποστύλωσης του απόκρημνου εδάφους στο Αμπράμ.

Πληροφορίες

Prices start at: 114 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες

Standard Studio for 2-3 guests

Το studio αυτό αποτελείται από έναν ενιαίο, άνετο χώρο, μικρό κουζινάκι με βασικό εξοπλισμό και μπάνιο με ντουζιέρα και μπορεί να φιλοξενήσει δύο εως τρια άτομα σε ενιαίο χώρο.

Πληροφορίες

Prices start at: 78 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες

Comfort Triple Studio

Το studio αυτό αποτελείται από έναν ενιαίο, άνετο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα σε ενιαίο χώρο. Διαθέτει ένα King Size κρεβάτι, ένα μονό κρεβάτι καθώς και έναν γωνιακό πέτρινο καναπέ.

Πληροφορίες

Prices start at: 86 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες

Small Double Room

Το δωμάτιο αυτό αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με ένα διπλό κρεβάτι, με ανακαινισμένο μπάνιο με ντουζιέρα και ένα όμορφο μικρό μπαλκόνι με θέα στο βουνό περιστοιχισμένο από ελιές.

Πληροφορίες

Prices start at: 67 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες

Family Apartment

Για τετραμελείς οικογένειες με μικρά παιδιά, στο Πέτρινο διαθέτουμε ένα τετράκλινο δωμάτιο με δύο χώρους και μεγάλο μπαλκόνι για φανταστικά πρωινά και ειδυλιακά απογεύματα με θέα σε βουνό και θάλασσα.

Πληροφορίες

Prices start at: 83 ανά βραδιά

Λεπτομέρειες